ŠO TJ Sokol Postoupky

<   2009 / 2010   >

Družstva – dospělí

Konečné tabulky: ZKP, ZKS západ, RP, RS (soupisky A, B, C, D)

Postoupky A – ZKP
Dali jsme dohromady nejmladší mužstvo soutěže, s tím, že se chceme porvat o postup. Podle toho jsme většinu sezóny hráli a až na pár výpadků se dá těžko říct něco špatného. Téměř všechny soupeře jsme přehrávali a konečné druhé místo je zasloužené.
Martin Dvořák na první desce dokazoval, že šachově už dozrál a je Postoupeckou jedničkou. Hrál ostré partie mnohokrát na hraně korektnosti, přesto ani jednou neprohrál. Navíc odehrál všechny zápasy a konečných 7,5 z 11 při performanci 2220 je výborným výsledkem. Druhou desku letos hájil hostující Jarda Sháněl. Byl jedním z tahounů mužstva, soutěží prošel taky bez prohry a se 7 body z 9 partii při perfo 2268 může být určitě spokojený. Pavel Navrátilík na třetí desce neprožil dobrou sezónu a zvlášť v její druhé půlce se vyloženě trápil. Konečných 5/10 je určitě pod jeho možnosti, ale nemůže se dařit furt a body nejsou všechno. Na čtvrté šachovnici nastupoval Marek Machalík. Po nepříliš šťastném úvodu se rozjel a začal výrazně bodovat. V některých partiích by sice šlo mluvit o štěstí, ale i to se počítá a celkových 6/9 (perfo 2048) je dobrý výkon a celkově mužstvu výrazně pomohl. Na pětce hrající Petr Bačák předváděl celou sezónu dobré šachy, kdy skoro všechny soupeře přehrával a až do posledního kola nemusel bránit horší pozici. Celkových 6,5/9 (perf. 2088) je výborným výsledkem. Na šesté šachovnici hrál Martin Bačák. Celkových 9,5/11 (2189) určitě není špatný výsledek. Petr Večeřa na šesté střídal skvělé šachové momenty s momenty ala Bouda. Jeho krytí pěšce h7 dámou z f8 a celá partie ze Starého Města patří mezi perly soutěže. Přesto je 6/9 (2007) dobrým výsledkem a nebýt výpadků, mohl by Petr patřit mezi nejlepší hráče soutěže. Martin Dungl splňoval ve většině zápasů původní představu drtiče na zadních šachovnicích. Šest bodů z osmi partií výrazně pomohlo ke konečnému umístění. Z náhradníků do zápasů nejvíc zasáhnul na desátém místě soupisky napsaný Laďa Opluštil. Ke klíčovým zápasům byl vždycky připraven nastoupit a udělat důležité body a prakticky patřil mezi hráče základu. Sezónou prošel se 4/6 (2030) a tímto výkonem byl hráčem s největším rozdílem ELO-perfo v mužstvu. Dále ještě do zápasů zasáhli Zdeňa Ševčík (2/3) a Honza Ryšavý (1,5/2). Oba nastoupili do rozjetého mužstva, ani jeden se neztratil. Doufám, že oba potrénují a pokusí se zabojovat o stabilnější místo sestavy.
Jak teda v příští sezóně… Historický postup do druhé ligy je zatím největší úspěch Postoupek v kategorii mužů, ale postup ještě není všechno. Liga je o hodně silnější soutěž než ZKP a pohled na letošní soupisky naznačuje, že všichni budeme muset předvádět výborné výkony, abychom se zase rychle neporoučeli zpět. Většina hráčů základní sestavy má zkušenosti s vyšší soutěží, ale trochu zavěštím a řeknu, že to budou právě ti kteří zkušenosti z ligy nemají, kdo rozhodne o tom, jestli budeme na konci soutěže slavit, nebo padat. No ale konec pesimismu, prostě dobře že jsme tam a příští rok se s tím poperem

Postoupky B – ZKS
Celkové 5. místo je sice s ohledem na poslední zápasy solidní, ale představy měl kapitán Petr Večeřa jiné, postupové. Přenechme mu slovo:
První deska: Pája Hlavoun měla být oporou a vyhrávačem zápasů. Minulou sezónu si totiž na první vedl velmi dobře a proto jsem stál za tím aby na první hrál i letos. Jenže 2 body z 8 zápasu a 0 výher je žalostné a tak naše první deska moc strachu soupeřům nenaháněla, ba naopak se dá říci že se na něj soupeři těšili. Přesto však Pájovi děkuju za celkem solidní účast na jednotlivých zápasech a doufám, že s šachy neskončí a budeme se moci těšit z jeho bláznivých pěšcových postupů :) Marek na druhé také nepředvedl výkon, jaký jsem si představoval. Pouze 6 odehraných zápasů, stejně jako Pavel žádná výhra. 2,5/6 a úspěšnost něco málo nad 40% ani mě ani Marka určitě neuspokojuje a oba víme že má na víc. Já na třetí se moc hodnotit nebudu, jen řeknu, že nejsem zklamán ale mohlo to být lepší. 6/9 Na čtvrté Barča. Naše velká posila jak šachová, tak na rozptýlení (soupeřů nebo vlastních hráčů??!) 7 zápasu odehraných a 5 bodů je pěkné a myslím, že Barča bude spokojená Pátá deska: Zdenda na to, že dojíždí z Prahy, tak 7 odehraných zápasů je slušné. Ze začátku sezóny to sice nebylo nic moc, ale jak se Zdenda rozjel tak to dotáhl aspoň na 3,5 body. Honza Ryšavý na šestce měl se svým elem sbírat jak body tak zkušenosti. Kvůli nemoci mu uniklo pár zápasů (jinak věřím, že by měl odehraných 11 zápasů) 4/7 se dá, ale myslím, že ani zde nebude spokojenost. Sedmá deska mě velmi zklamala. Aneta měla na sedmé drtit soupeře a čekal sem od ní téměř 100% účast a výkon bez problému přes 50%. Ovšem ke konci Aneta hrát už nechtěla a tak "pouze" 7 odehraných zápasu a v nich mizerné 4 remízy a 0 výher. Šantora na osmé 3 zápasy 2 body. I zde sem čekal větší počet odehraných zápasů. Idividuálně stojí za zmínku ještě Jindra, který jako 12. hráč uhrál 4/8 a nebál bych se říci, že byl jeden z nejdůležitějších našich hráčů a Honza Palášek, který však s 2/6 a taktéž 0 výher měl na mnohem víc. Dále nahrádníci: Prokopec (3/3). Zajíček (1/5), Hrubá (1,5/4)
Co se týče zápasů. Naše soupiska vypadala na začátku sezóny silně, ale problém byl v účasti hráčů. Z předních desek totiž pokud se naráz sešlo více absencí, tak nebyli k dispozici hráči zadních desek, kteří by je mohli nahradit: Dvořák, Staněk, Látal všichni 0 zápasu odehraných. A toto se objevilo hned v prvním zápasu proti Uherskemu Ostrohu. Můj spánek 30 min den před zápasem a Barča (která měla naspané totéž) na osmé bylo smutné. Kdybychom však nenastoupili tak jsme v šesti. Doplněno mizerným výkonem našeho družstva jsme hned v prvním zápase dostali velmi studenou sprchu 6-2. Pak přišla pro mě a i pro nás nejpříjemnější část sezóny, která začala výhrou proti Vlčnovu 5-3, poté stejným výsledkem proti DK a jako třešničku na dortu jsme si dali těsnou výhru nad velmi silnými Boršicemi C, ve kterých nastoupil i hráč mistrovství evropy: Petr Partyš, který si však neporadil s naším mistrem Ševčíkem. Tak z toho před zimní pauzou bylo dělené 1-6 místo a boj o postup byl zcela otevřený a vše jsme měli ve vlastních rukou. Ale ani si nechci představit, v čem jsme museli mít ty ruky vymáchané s tím co přišlo pak: Prohra ve Zborovicích 6,5-1,5, poté mnou do teď nepochopená prohra proti KVASICÍM !!!! 7,5-0,5!!! a stejně jako úspěšně zakončená úspěšná série proti Boršicím. Pak jsme stejne slavně ukončili tuto sérii kontumační prohrou 8-0 proti Starému Městu, kdy jsme měli 4 hráče s tím že 2 byli težce nemocni. V této době nám začalo pomalu hrozit vyřazení ze soutěže a nebo dokonce umístění na sestupových místech. Naštěstí jsme posledními třemi výhrami proti Polešovicím (5,5) Mařaticím (5,5) a Kunovicím (6,5) opět ukázali, co v nás je a dostali jsme se tam, kde jsme.

Postoupky C – Regionální přebor
Družstvo trpělo slabou docházkou, nejsilnější hráči hráli jen občas. Takže konečné osmé místo je vlastně uspokojivé.

Junior Postoupky (Déčko) – Regionální soutěž
Cílem bylo prosadit do sestavy další nové mladé hráče, což se podařilo. Přístup dětí byl perfektní a ani jednou se nestalo, že bychom nastoupili v neúplné sestavě. Nehrálo se tedy na výsledky a sestavou se dost točilo. Přesto nám vyšla výborně první část sezony, kdy jsme získali 11 bodů a okupovali přední příčky. Druhá polovina sezony nám sice výsledkově nevyšla a klesli jsme na konečnou 9. příčku, ale získané zkušenosti jsou daleko důležitější než výhry v této soutěži. Hned v prvním kole jsme dokázali porazit favorizovaný Loukov. Poté jsme porazili i slabé Morkovice B. Po vysoké porážce od MKS Holešov D, která však neodpovídala průběhu zápasu, přišla skvělá výhra nad Sokolem Holešov B. Poté následovaly dvě remízy ze Spartakem Hulín a nečekaně také s Milovicemi. Poslední čtyři kola jsme prohráli postupně se Slavií Kroměříž E, Rusavou, TJ Bystřicí p.H. B a Prusinovicemi. Přičemž všechny zápasy byly dlouho vyrovnané a rozhodovala hlavně nezkušenost našich mladých hráčů.

Družstva – mládež

Konečné tabulky: 1. liga dorostu (soupisky A, B)

V letošním ročníku jsme měli v 1. lize dvě družstva. A-družstvo se mělo pokusit postoupit do extraligy a Béčko mělo za úkol udržet ligu i pro příští rok. Oba dva úkoly byly dost náročné. K tomu bylo zapotřebí vhodně sestavit soupisky. Na papíře to vypadalo velmi dobře. Bohužel hned na začátku soutěže nám v áčku vypadli dva klíčoví hráči a to se také projevilo na šokující porážce s béčkem Boršic. Po tak nepřesvědčivém začátku přišla další ztráta po remíze s Prostějovem a tak do druhé poloviny sezony A-družstvo vcházelo jen s teoretickými nadějemi na konečné první místo. Navíc v rozhodujících lednových zápasech opět družstvu chyběli dva hráči a přišly další bodové ztráty. Poslední čtyři kola konečně družstvo nastoupilo s tím nejlepším a byly z toho tři výhry a těsná porážka s druhým Starým Městem "B". Nakonec tedy i přes nevýrazné výsledky v průběhu sezony, opět drtivým závěrem, stejně jako vloni, vystoupili na konečné třetí místo.
Na první šachovnici hrál zkušený Jan Ryšavý (5,5/11). Odehrál všechny zápasy, ale jen 50 % získaných bodů je velkým zklamáním. Honza prohrál velmi dobře rozehrané partie a nehrál v nejlepší pohodě. Na druhé šachovnici řádil náš jediný host Martin Stachoň (10/11). Byl největší oporou a to nejen výsledky, ale i přístupem. Obě první desky z věkových důvodů v první lize končí a budou nám v příštím roce chybět. Jejich roli by měl částečně převzít na 3. desce hrající Jan Palášek (7,5/9). Jeník byl až na jedno zaváhání další oporou týmu. Hrál pěkné šachy a své soupeře výrazně předčil. Na 4. desce odehrál Milan Ladický (2/6) jen šest zápasů, což se projevilo na výsledku družstva. V jeho případě nebyly důležité ani tak výsledky, jako samotná účast. Milan je týmový hráč a je velká škoda, že nemohl odehrát víc zápasů. To samé hodnocení se dá napsat o páté desce. Josef Indra (3,5/7) by svou účastí body jistě přispěl družstvu k lepším výsledkům. Benjamínek družstva David Opluštil (6,5/9) tak skutečně odehrál na 6. desce jen dvě partie. Přes svůj věk se musel hned v první ligové sezoně, nechtěně stát oporou týmu. Jeho výsledky většinou byly tím jazýčkem na vahách, které rozhodovaly o výsledku celého družstva. Velmi důležitými pak byli náhradníci, kterým je nutno poděkovat za to, že A-družstvo odehrálo celou soutěž v plném počtu. Julii Šimčákové (2/6) se začalo výsledkově dařit až na konci sezony. Před tím bohužel vyšla bodově naprázdno. Zbyněk Šonský (2/7) měl situaci ještě složitější v tom, že hrál vůbec své první partie v 1. lize. Většinu jeho partií tak rozhodla jeho nezkušenost. Přesto mu náleží dík za ochotu nastoupit, když to bylo potřeba.

Sokol Postoupky „B“ se chtěl zachránit. Měl hned od začátku sezony rozehráno spoustu zápasů na výhru. Ale velmi často se projevovala nezkušenost našich hráčů. A tak získalo jen jednu výhru nad silným Prostějovem a dvě remízy s konkurenty v boji o záchranu. Před posledními čtyřmi koly drželo naše béčko osmé místo s minimálním náskokem před sestupovými příčkami. Chtělo to minimálně ještě dvakrát vyhrát. Bohužel se nepodařilo porazit dalšího konkurenta LOKO BRNO "C". Naopak svou silu předvedlo béčko proti favorizovanému LOKO BRNO "B", čímž kromě svého zisku, pomohlo také našemu A-družstvu vybojovat 3. místo. Drama to bylo ale až do konce, protože i poslední Zlín si chtěl připsat nějaký ten bod na náš úkor. Nejtěsnější vítězství 3,5:2,5, ale také výsledky ostatních zápasů nám velmi pomohly k záchraně.
Na 1. desce hrál Michael Richter (1/9). Získal velké zkušenosti, ale proti silnějších protihráčům se nedokázal výrazněji prosadit. I Jan Netušil (2,5/11)na druhé šachovnici měl velmi těžké soupeře. Každý jeho bodík tak byl družstvu velmi prospěšný. Největší oporou družstva byl na třetí desce Marek Navrátil (7,5/10). Trochu více se očekávalo od Miroslava Rakušana (4,5/11). Mirek ještě stále nedotáhl do konce spoustu velmi dobře rozehraných zápasů. Na 5. šachovnici hrající Michal Scheichenost (4/9) měl úspěšnější první část sezony. Střídal výborné výkony s těmi slabšími. Přesto byl velmi důležitým členem týmu. Pavel Večeřa (4/6) vzhledem ke své nemoci odehrál jen polovinu zápasů, a tak nemohl družstvu pomoci ještě více. Jinak můžeme být s jeho výsledky spokojeni. Filip Zavadil (2,5/7) sbíral zkušenosti a pokud zpomalí své příliš rychlé tempo hry, tak bude sbírat i více bodů. Jan Polišenský (2/3) dostal sice málo příležitostí, přesto nezklamal. Cíl B-družstva tedy byl bezezbytku splněn. Tedy i v příštím roce budeme mít v 1. lize dvě družstva.

Zlínský krajský přebor 2009–2010

Poř. Tým                    1   2   3   4   5   6   7   8   9  10  11  12  MP3 Body 
   1 SK Boršice A           *  4,0 4,0 5,0 5,0 7,0 7,0 5,5 4,5 6,0 7,5 5,5 29  61,0 
   2 Sokol Postoupky A     4,0  *  5,0 3,0 6,0 5,5 5,5 6,0 5,5 7,0 6,0 7,5 28  61,0 
   3 ŠK Zlín C             4,0 3,0  *  2,0 4,5 6,0 6,5 4,5 5,0 3,5 6,5 6,0 22  51,5 
   4 ŠK Zlín D             3,0 5,0 6,0  *  2,5 2,5 6,5 6,5 3,0 4,0 6,0 5,5 19  50,5 
   5 Fatra Napajedla       3,0 2,0 3,5 5,5  *  2,5 4,0 6,0 5,0 4,0 7,0 6,0 17  48,5 
   6 Chessmont Rožnov p.R. 1,0 2,5 2,0 5,5 5,5  *  2,5 3,0 4,0 6,0 6,0 4,5 16  42,5 
   7 MKS Holešov B         1,0 2,5 1,5 1,5 4,0 5,5  *  4,5 3,5 6,5 6,0 5,5 16  42,0 
   8 ŠK Staré Město D      2,5 2,0 3,5 1,5 2,0 5,0 3,5  *  6,0 5,0 5,0 6,0 15  42,0 
   9 ŠK Staré Město E      3,5 2,5 3,0 5,0 3,0 4,0 4,5 2,0  *  1,5 4,5 4,5 13  38,0 
  10 SK Boršice B          2,0 1,0 4,5 4,0 4,0 2,0 1,5 3,0 6,5  *  2,0 3,0  8  33,5 
  11 Sokol Francova Lhota  0,5 2,0 1,5 2,0 1,0 2,0 2,0 3,0 3,5 6,0  *  4,5  6  28,0 
  12 Gumárny Zubří         2,5 0,5 2,0 2,5 2,0 3,5 2,5 2,0 3,5 5,0 3,5  *   3  29,5 

Zlínská krajská soutěž – západ 2009–2010

Poř. Tým                   1    2    3    4    5    6    7    8    9   10   11   12   MP3 Body
   1 Spartak Uhersky Brod  *   5,0  4,5  3,0  6,0  5,0  5,0  5,5  4,5  5,5  5,0  7,0  30  56,0 
   2 Sk Stare Mesto F     3,0   *   3,0  5,0  8,0F 6,0  4,5  4,5  5,0  5,5  5,5  5,5  27  55,5 
   3 SK Borsice C         3,5  5,0   *   5,0  3,5  4,0  5,0  5,0  7,5  7,5  8,0  6,5  25  60,5 
   4 SO TJ Zborovice      5,0  3,0  3,0   *   6,5  5,0  5,5  4,5  5,0  3,5  5,5  6,5  24  53,0 
   5 TJ Sokol Postoupky B 2,0  0,0F 4,5  1,5   *   2,0  5,5  0,5  5,0  5,0  6,5  5,5  18  38,0 
   6 Loko Uhersky Ostroh  3,0  2,0  4,0  3,0  6,0   *   3,0  4,0  6,0  5,0  4,5  5,5  17  46,0 
   7 TJ Polesovice        3,0  3,5  3,0  2,5  2,5  5,0   *   5,5  5,5  7,0  3,5  5,5  15  46,5 
   8 TJ Sokol Kvasice     2,5  3,5  3,0  3,5  7,5  4,0  2,5   *   3,5  4,0  4,5  6,0  11  44,5 
   9 TJ Vlcnov            3,5  3,0  0,5  3,0  3,0  2,0  2,5  4,5   *   5,5  4,0  5,5  10  37,0 
  10 Dum kultury Kromeriz 2,5  2,5  0,5  4,5  3,0  3,0  1,0  4,0  2,5   *   5,5  5,0  10  34,0 
  11 SO Kunovice          3,0  2,5  0,0  2,5  1,5  3,5  4,5  3,5  4,0  2,5   *   3,0   4  30,5 
  12 TJ Maratice          1,0  2,5  1,5  1,5  2,5  2,5  2,5  2,0  2,5  3,0  5,0   *    3  26,5    

Regionální přebor 2009–2010

Poř. Tým                   1   2   3   4   5   6   7   8   9  10  11  12  MP3 Body 
   1 Slavia Kromeriz C     *  5,5 6,5 7,5 3,5 5,0 6,5 7,0 6,5 7,5 6,0 7,5 30  69,0  
   2 Slavia Kromeriz D    2,5  *  5,5 4,0 7,5 5,5 6,5 5,0 5,5 5,5 5,0 5,0 28  57,5 
   3 TJ Bystrice p.H.     1,5 2,5  *  4,5 6,0 5,5 5,5 6,0 6,0 6,0 4,0 7,0 25  54,5 
   4 SK Rapos Sulimov     0,5 4,0 3,5  *  5,0 3,0 5,5 7,5 4,0 4,5 3,5 5,5 17  46,5 
   5 TJ Zborovice B       4,5 0,5 2,0 3,0  *  2,5 4,0 3,5 4,5 4,5 4,5 6,0 16  39,5 
   6 TJ Lutopecny-Merutky 3,0 2,5 2,5 5,0 5,5  *  3,0 3,5 3,0 6,5 4,5 4,5 15  43,5 
   7 MKS Holesov C        1,5 1,5 2,5 2,5 4,0 5,0  *  3,5 4,5 4,0 5,5 4,5 14  39,0 
   8 TJ Sokol Postoupky C 1,0 3,0 2,0 0,5 4,5 4,5 4,5  *  2,5 3,5 3,5 5,0 12  34,5 
   9 TJ Sokol Litencice   1,5 2,5 2,0 4,0 3,5 5,0 3,5 5,5  *  4,0 6,0 3,0 11  40,5 
  10 TJ Sokol Holesov     0,5 2,5 2,0 3,5 3,5 1,5 4,0 4,5 4,0  *  6,5 6,5 11  39,0 
  11 TJ Sokol Morkovice   2,0 3,0 4,0 4,5 3,5 3,5 2,5 4,5 2,0 1,5  *  5,0 10  36,0 
  12 TJ Sokol Pravcice    0,5 3,0 1,0 2,5 2,0 3,5 3,5 3,0 5,0 1,5 3,0  *   3  28,5    

Regionální soutěž 2009–2010

Poř. Tým                   1   2   3   4   5   6   7   8   9  10  11  MP3 Body 
   1 Bystrice p/H B        *  4,0 5,0 6,5 4,0 4,5 5,5 5,0 6,0 4,0 7,0 24  51,5 
   2 SK Prusinovice       4,0  *  5,0 3,0 4,5 6,0 3,0 5,5 4,5 5,5 6,0 22  47,0 
   3 Slavia Kromeriz E    3,0 3,0  *  6,5 4,5 3,5 5,0 5,0 5,0 7,0 6,5 21  49,0 
   4 Sokol Holesov B      1,5 5,0 1,5  *  3,5 6,5 4,0 5,5 2,0 5,5 8,0 16  43,0 
   5 SK Rusava            4,0 3,5 2,5 4,5  *  2,0 4,0 4,0 7,0 5,5 6,5 15  43,5 
   6 Spartak Hulín        3,5 2,0 4,5 1,5 6,0  *  4,5 3,5 4,0 4,0 5,5 15  39,0 
   7 SK Loukov            2,5 5,0 3,0 4,0 4,0 3,5  *  5,0 3,5 5,5 7,5 14  43,5 
   8 MKS Holesov D        3,0 2,5 1,0 2,5 4,0 3,5 3,0  *  7,0 5,0 5,0 11  36,5 
   9 Junior Postoupky     2,0 3,5 3,0 6,0 1,0 4,0 4,5 1,0  *  4,0 4,5 11  33,5 
  10 SK Milovice          4,0 2,5 1,0 2,5 2,5 4,0 2,5 3,0 4,0  *  3,5  3  29,5 
  11 TJ Sokol Morkovice B 1,0 2,0 0,5 0,0 1,5 1,5 0,5 3,0 3,5 4,5  *   3  18,0   

1. liga dorostu sk. východ 2009–2010

Poř. Tým                     1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   11   12  MP3 PtsV
   1 TZ Trinec               *   3,0  4,5  3,5  5,0  5,0  4,5  3,5  6,0  5,0  4,0  6,0  31   43  
   2 SK Stare Mesto "B"     3,0   *   3,5  3,0  4,0  4,0  3,5  4,5  3,5  5,0  4,5  5,5  29   36  
   3 Sokol Postoupky "A"    1,5  2,5   *   3,0  4,0  3,0  4,5  5,0  5,0  2,0  4,0  4,5  20   35   
   4 Slavia Orlova "B"      2,5  3,0  3,0   *   3,5  1,5  3,5  3,5  3,5  2,5  3,5  4,5  20   29  
   5 SK Lokomotiva Brno "B" 1,0  2,0  2,0  2,5   *   6,0  5,0  1,5  4,5  5,5  5,5  5,5  18   36  
   6 Rosada Prostejov       1,0  2,0  3,0  4,5  0,0   *   4,5  2,5  3,0  3,5  3,5  5,5  17   28  
   7 SK Lokomotiva Brno "C" 1,5  2,5  1,5  2,5  1,0  1,5   *   5,0  3,0  4,0  3,5  5,0F 13   27  
   8 Sokol Postoupky "B"    2,5  1,5  1,0  2,5  4,5  3,5  1,0   *   3,0  2,0  3,0  3,5  11   24  
   9 SK Duras BVK Brno "B"  0,0  2,5  1,0  2,5  1,5  3,0  3,0  3,0   *   4,0  3,0  4,0  10   21  
  10 SK Borsice "B"         1,0  1,0  4,0  3,5  0,5  2,5  2,0  4,0  2,0   *   2,0  3,0  10   20  
  11 SK Veseli nad Moravou  2,0  1,5  2,0  2,5  0,5  2,5  2,5  3,0  3,0  4,0   *   4,0   8   21  
  12 SK Zlin                0,0  0,5  1,5  1,5  0,5  0,5  0,0F 2,5  2,0  3,0  2,0   *    1   9         


Soupisky družstev


Sokol Postoupky A (ZKP)
Šach. Jméno                  Rtg FED 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 11 Body Part.    %   Rtg-Ø 
    1 Dvorak Martin         2042 CZE %  %  1  %  1  %  %  1  %  1  %  7,5     11  68,2  2085 
    2 Shanel Jaroslav H     2153 CZE 1  %  1  1     1  %  %  %     1  7,0      9  77,8  2041 
    3 Navratilik Pavel H    2183 CZE 1     1  0  1  %  0  0  %  0  1  5,0     10  50,0  1992 
    4 Machalik Marek        1950 CZE    %  0     1  1  1  %  %  1  %  6,0      9  66,7  1904 
    5 Bacak Petr H          2021 CZE 1  %  1  %     %  1  1     1  0  6,5      9  72,2  1925 
    6 Bacak Martin          2132 CZE 1  1  1  0  1  1  1  1  %  1  1  9,5     11  86,4  1866 
    7 Vecera Petr           1921 CZE 1  %  1     1  %     0  %  %  1  6,0      9  66,7  1876 
    8 Dungl Martin          1969 CZE    1  1  0     1  1     %  1  %  6,0      8  75,0  1777 
      Rysavy Jan            1908 CZE 1           %                    1,5      2  75,0  1745 
      Oplustil Vladimir     1812 CZE    1     1  0        1  %  %     4,0      6  66,7  1904 
      Sevcik Zdenek         1902 CZE 1        0        1              2,0      3  66,7  1752 


Sokol Postoupky B (ZKS západ)
Šach. Jméno                    Rtg FED 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 11 Body Part.    %   Rtg-Ø 
    1 Hlavacek Pavel          1908 CZE %  0  %  0     0        %  0  %  2,0      8  25,0  1928 
    2 Machalik Marek V        1950 CZE 0     %     %        %  %     %  2,5      6  41,7  1874 
    3 Vecera Petr V           1921 CZE %  1  %  %  0        1  %  1  1  6,0      9  66,7  1874 
    4 Kolomaznikova Barbora H 1895 CZE %  1  1        0     %     1  1  5,0      7  71,4  1773 
    5 Sevcik Zdenek           1902 CZE    %     %     0     0  %  1  1  3,5      7  50,0  1798 
    6 Rysavy Jan              1908 CZE 0  %  %  1  0              1  1  4,0      7  57,1  1763 
    7 Tomeckova Aneta         1808 CZE    %  %  %  0  0     0  %        2,0      7  28,6  1774 
    8 Santora Jiri            1833 CZE          1     0        1        2,0      3  66,7  1631 
      Palasek Jan             1735 CZE %           0  %     0     %  %  2,0      6  33,3  1660 
      Prokopec Zdenek         1619 CZE    1  1                 1        3,0      3 100,0  1409 
      Rysavy Jindrich         1667 CZE 0  %     1  1  0     0     %  1  4,0      8  50,0  1658 
      Zajicek Roman           1694 CZE       %  0  0        0           0,5      4  12,5  1695 
      Hruba Barbora              0 CZE 0           0           1F %     1,5      4  37,5  1593    


Sokol Postoupky C (RP)
Šach. Jméno                Rtg FED 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 11 Body Part.    %   Rtg-Ø 
    1 Palasek Jan         1735 CZE 0  0  0  %  1  0  %  %  1  %  0  4,0     11  36,4  1805 
    2 Latal Stanislav     1797 CZE       1  %  1     1              3,5      4  87,5  1670 
    3 Stanek Petr         1810 CZE          1  %                    1,5      2  75,0  1673 
    4 Rysavy Jindrich     1667 CZE 0  0  1  1  1  %  1  0  %  %  0  5,5     11  50,0  1724 
    5 Prokopec Zdenek     1619 CZE 0  1                 %           1,5      3  50,0  1828 
    6 Zajicek Roman       1694 CZE 0  1  1        %  %  0  %  %  0  4,0      9  44,4  1622 
    7 Lanc Jan            1510 CZE 1  %  %  0  %     0     0  0     2,5      8  31,3  1607 
    8 Bouda Miloslav      1462 CZE 0  0  0  0  0  0  1  0  0  0  %  1,5     11  13,6  1587 
      Vasina Frantisek H  1537 CZE 1  1  %     1     %  1     0  0  5,0      8  62,5  1499 
      Dvorak Petr         1783 CZE 1                                1,0      1 100,0  1476 
      Ladicky Milan       1371 CZE    0  %                          0,5      2  25,0  1627 
      Indra Josef         1360 CZE                      0           0,0      1   0,0  1690 
      Simcakova Julie        0 CZE                0  0        1     1,0      3  33,3  1518 
      Scheichenost Michal    0 CZE                         0        0,0      1   0,0  1452 
      Medek Martin        1590 CZE          %     0                 0,5      2  25,0  1555 
      Netusil Jan            0 CZE                0     0  0  1     1,0      4  25,0  1577 
      Vecera Pavel           0 CZE                         %     0  0,5      2  25,0  1478 
      Oplustil David         0 CZE          1  0                    1,0      2  50,0  1374    


Junior Postoupky (RS)
Šach. Jméno                 Rtg FED 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 Body Part.   %   Rtg-Ø 
    1 Oplustil Vladimir    1812 CZE 1     0  1  1     %        1  1  5,5      7  78,6  1690 
    2 Ladicky Milan        1371 CZE    0  0     %     0  0     0     0,5      6   8,3  1646 
    3 Medek Martin         1590 CZE 1  1     0     %                 2,5      4  62,5  1517 
    4 Richter Michael      1509 CZE 1  %  1  1  %     0  %     0  %  5,0      9  55,6  1566 
    5 Netusil Jan             0 CZE 0        0     1  0        0  0  1,0      6  16,7  1587 
    6 Oplustil David          0 CZE 0           0  0  %  0     0     0,5      6   8,3  1560 
    7 Indra Josef          1360 CZE %     0     1        0           1,5      4  37,5  1525 
    8 Simcak Marek            0 CZE    1  0                          1,0      2  50,0  1415 
      Navratil Marek       1452 CZE 0  0     1  0     0  0     %  1  2,5      8  31,3  1500 
      Vecera Pavel            0 CZE             1        0        0  1,0      3  33,3  1587 
      Simcakova Julie         0 CZE    1  0                    %     1,5      3  50,0  1428 
      Rakusan Miroslav     1464 CZE 1     0  1        1F       0  0  3,0      6  50,0  1424 
      Scheichenost Michal     0 CZE    0        0  0     %        0  0,5      5  10,0  1564 
      Zavadil Filip           0 CZE    1  0  1     1  1F 0           4,0      6  66,7  1428 
      Polisensky Jan          0 CZE                1                 1,0      1 100,0  1400 
      Netusil Pavel        1613 CZE          1     0              1  2,0      3  66,7  1454 
      Sonsky Zbynek           0 CZE                %                 0,5      1  50,0  1400   


Sokol Postoupky A (1. liga dorostu)
Šach. Jméno                Rtg FED 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 11 Body Part.    %   Rtg-Ø
    1 Rysavy Jan          1839 CZE 0  1  1  0  1  %  0  1  1  0  0  5,5     11  50,0  1733 
    2 Stachon Martin      1920 CZE 1  1  1  1  1  %  1  1  1  %  1  10,0    11  90,9  1542 
    3 Palasek Jan         1838 CZE 1  0  1  1  1  %  1  1  1        7,5      9  83,3  1429 
    4 Ladicky Milan       1371 CZE 0  1                 0  0  %  %  2,0      6  33,3  1334 
    5 Indra Josef         1360 CZE       1        0  1  0  %  0  1  3,5      7  50,0  1336 
    6 Oplustil David      1250 CZE 0  1  1  0  1        1  1  %  1  6,5      9  72,2  1218 
      Simcakova Julie     1250 CZE          0  0  0  0        1  1  2,0      6  33,3  1202 
      Sonsky Zbynek       1100 CZE 0  0  0  1F 1  0  0              2,0      7  28,6  1142 

	  
Sokol Postoupky B (1. liga dorostu)
Šach. Jméno                Rtg FED 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 11 Body Part.    %   Rtg-Ø 
    1 Richter Michael     1509 CZE 0  0  0  0  %  0  0  0  %        1,0      9  11,1  1780 
    2 Netusil Jan         1250 CZE 0  0  0  1  0  %  0  %  0  0  %  2,5     11  22,7  1647 
    3 Navratil Marek      1452 CZE 1  0     1  1  1  1  %  1  1  0  7,5     10  75,0  1440 
    4 Rakusan Miroslav    1464 CZE 0  1  0  0  1  1  0  0  1  %  0  4,5     11  40,9  1397 
    5 Scheichenost Michal 1250 CZE 1  1  0  1  0        0  1  0  0  4,0      9  44,4  1291 
    6 Vecera Pavel        1250 CZE                0  1  0  1  1  1  4,0      6  66,7  1199 
      Zavadil Filip       1250 CZE 1  0  0        0  %        1  0  2,5      7  35,7  1136 
      Polisensky Jan      1250 CZE       1  0  1F                   2,0      3  66,7  1100